spot_img
duminică, februarie 5, 2023
spot_img

CFR Călători lansează Drag-Oferta. Bilete de tren la jumătate de preț, de Dragobete și Valentine’s Day

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători lansează Drag-Oferta, facilitate valabilă de Dragobete și de Valentine’s Day.

Drag-Oferta

Pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2020, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți sau parteneri de călătorie cu trenul, a anunțat luni operatorul feroviar de stat.

Prin oferta pentru îndrăgostiți “Jumătate voi, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi.

Drag-Oferta e valabilă exclusiv la casele de bilete

Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile și agențiile CFR Călători, este valabilă la anumite trenuri cu circulație în datele de 14, respectiv 24 februarie 2020  (click aici) la clasa I și clasa a II-a și nu se cumulează cu alte reduceri. Tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să sune la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului din stații.

Ultimele Articole