miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

GALERIE FOTO Două tramvaie s-au ciocnit în București. Trei persoane au ajuns la spital

Două tramvaie s-au ciocnit sâmbătă după amiază în București, accident în urma căruia trei persoane au fost duse la spital.

UPDATE STB a anunțat că s-a reluat circulația tramvaielor: ”Liniile 8, 10, 11 și 25 funcționează normal pe Șos. Progresului, pe sensul spre Bd. Vasile Milea. Blocare și deviere: 70 min. (15:35-16:45)”.

”Liniile 8, 10, 11 și 25 – blocate pe Șos. Progresului, înainte de stația Piața Danny Huwe, pe sensul spre Bd. Vasile Milea. Cauza: eveniment de circulație”, a anunțat Societatea de Transport București pe contul său de Twitter.

Ulterior, Poliția a dat publicității amănunte despre acest eveniment de circulație. ”În jurul orei 15.45 Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Șos. Progresului. Conducătorul unui tramvai a lovit în spate un alt tramvai care se afla oprit în stație, pentru îmbarcarea/debarcarea pasagerilor. În urma accidentului rutier, trei persoane au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijri medicale”, se arată în comunicatul de presă al Poliției.

Două tramvaie s-au ciocnit. Traficul a fost restricționat

Oamenii legii au precizat că în continuare se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

Traficul tramvaielor pe sensul de mers dinspre Calea 13 Septembrie către Bd. Timișoara a fost restricționat pe parcursul efectuării cercetării la fața locului. Ambii conducători de tramvaie au fost testați, rezultatul fiind negativ.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a prfecizat că patru persoane au necesitat acordarea primului ajutor. Trei dintre acestea au fost transportate la Spitalul Universitar, iar una a refuzat. La fața locului au acționat două autospeciale SMURD, o motocicletă a SMURD și o ambulanță a SABIF.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole