miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Două tramvaie s-au ciocnit la Arad. Vatman neatent, o femeie a ajuns la spital

Două tramvaie s-au ciocnit la Arad miercuri după-amiază, accident în urma căruia o femeie a ajuns la spital cu răni grave.

Accidentul dintre două tramvaie s-a produs în zona UTA din municipiul Arad, informează site-ul de știri locale Special Arad. În urma impactului, unul dintre călătorii din tramvaiul nou de tip Civitas a ajuns la spital.

Contactat telefonic, directorul Companiei de Transport Public Claudiu Godja a declarat pentru Special Arad că în funcție de cele stabilite de Poliție se vor lua măsurile corespunzătoare. Poliția s-a deplasat la fața locului, a făcut măsurători și le-a luat declarații martorilor.


Knorr Bremse


Două tramvaie s-au ciocnit la Arad. Vatmanul nu a frânat la timp

Din primele informații, incidentul s-a produs cel mai probabil din neatenția vatmanului din tramvaiul model mai vechi, care se afla în spatele tramvaiului Civitas produs de Astra Vagoane Călători.

În urma impactului, două persoane din tramvaiul Civitas au acuzat dureri la cap. Una dintre acestea, o femeie de 57 ani, a fost transportată la spital, cu traumatism cranian și de umăr.

”Probabil că accidentul s-a produs din neatenția celui din spate. Primul tramvai a oprit la macaz și a fost lovit din spate. Daunele sunt pe parte de caroserie, cercetăm evenimentul, de fapt acum poliția cercetează. A făcut măsurători. S-a deschis și dosar penal”, a explicat directorul CTP.

Claudiu Godja a menționat că în funcție de ce va stabili Poliția, este posibil ca vatmanul să fie sancționat disciplinar, chiar și să suporte cheltuielile pentru daunele materiale aduse tramvaielor.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole