sâmbătă, septembrie 30, 2023
spot_imgspot_img

Două regionale ale CNCF CFR SA lansează lucrări la infrastructura feroviară în mai multe stații

Două regionale ale Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA lansează lucrări la infrastructura feroviară în mai multe stații.

Regionala Brașov a postat marți în sistemul electronic de achiziții publice anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reparaţii curente la instalaţiile SCB pe raza Secţiei CT3 Alba Iulia – instalaţii CED în staţiile: Teiuș, Porumbacu, Avrig, Sibiu Triaj, Sibiu, Miercurea Sibiului, Cunța şi instalaţii BLA pe distanţele: Teiuș-Aiud, Ucea-Arpaș, Arpaș-Porumbacu, Tălmaciu-Sibiu Triaj (SCB5), Sibiu-Ocna Sibiului, Ocna Sibiului-Loamneș, Apoldu de Sus-Miercurea Sibiului”. Valoarea totală estimată a contractului, ce va trebui dus la bun sfârșit în termen de 122 de zile, este de 1.261.127,63 lei, echivalentul a peste 250.000 de euro.

Pentru participarea la licitație se cere experiență similară. Operatorul economic trebuie să faca dovada că în ultimii cinci ani a executat lucrări similare. La nivelul DUAE trebuie precizate informații, cum ar fi: numărul și data contractului invocat drept experiență similară, tipul/categoriile de lucrari executate, valoarea, beneficiarul, data și numărul documentului de recepție, precum și ponderea și activitățile/categoriile de lucrări pentru care a fost responsabil în derularea contractului.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 12 iulie 2023, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 12 noiembrie 2023.

Lucrări la infrastructura feroviară în stația CF Bârlad

Cu câteva zile în urmă, Regionala Iași a postat în SEAP anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reparații capitale clădire CED, modificare instalație CED și desființare masă manevră stația CF Bârlad (proiectare + execuție)”. Valoarea totală estimată a contractului este de 3.129.535 de lei, echivalentul a aproximativ 630.000 de euro.

Ofertanții trebuie să demonstreze că au prestat servicii/executat lucrări de natură sau complexitate similare cu obiectul procedurii în domeniul feroviar, având ca obiect: proiectare pentru lucrări de construcții/modernizare/reabilitare/reparare/consolidare a unei clădiri feroviare și/sau de instalații feroviare SCB, prestate în ultimii trei ani, în valoare cumulată de minimum 151.000 de lei (fără TVA), în cadrul unuia sau mai multor contracte, dintre care cel puțin unul să includă și proiectare lucrări de instalații feroviare SCB (exclus relocări/protecție cabluri sau subtraversări); lucrări de construcții/modernizare/reabilitare/reparare/consolidare a unei clădiri feroviare și/sau de instalații feroviare SCB, executate în ultimii cinci ani în valoare cumulată de minimum 1.780.000 de lei (fără TVA), în cadrul unuia sau mai multor contracte dintre care cel puțin unul să includă execuție lucrări de instalații feroviare SCB (exclus relocări/protecție cabluri sau subtraversări).

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 4 iulie 2023, ora 15:00, iar acestea trebuie să fie valabile până pe 4 noiembrie 2023.

Ultimele Articole