sâmbătă, septembrie 30, 2023
spot_imgspot_img

FOTO. Două pantografe rupte la două tramvaie ale STB, în același loc. Circulație blocată

Două pantografe rupte, la două tramvaie ale Societății de Transport București, în același loc, au dat peste cap circulația pe șinele din estul Capitalei.

”Liniile 19, 23 si 27 au fost blocate 36 de minute pe Bd. Camil Ressu, pe sensul spre Șos. Mihai Bravu (15:25-16:00). Cauza: defecțiune tramvai”, a informat STB SA pe contul său de Twitter.

De fapt, a fost vorba de două tramvaie defecte, mai exact cu pantografele rupte, caz în care cauza defecțiunilor pare a fi aceeași, și anume rețeaua de alimentare. În incidente au fost implicate tramvaiele 4023 și 4018 ale STB, ambele de tip V3A.

Anterior, într-o altă postare de pe aceeași rețea de socializare, STB informa: ”Liniile 19 și 23 – blocate pe Str. Liviu Rebreanu, în stația Bd. Nicolae Grigorescu, pe sensul spre Chimopar. Cauza: defecțiune tramvai”.

Și mai devreme, un alt tramvai s-a defectat, tot în estul Bucureștiului. ”Linia 1 – blocată pe șos. Mihai Bravu, în stația Baba Novac, pe sensul spre Banu Manta. Cauza: defecțiune tramvai”, a anunțat STB, care apoi a revenit: ”Linia 1 funcționeaza normal pe Șos.Mihai Bravu. Blocare: 15 minute (15:00-15:15)”.

Ultimele Articole