marți, octombrie 3, 2023
spot_imgspot_img

Doua companii liciteaza pentru franciza South Western

Unit_450555_at_AddlestoneDepartamentul pentru Transport din Marea Britanie (DfT) a anuntat ca doua companii sunt pe lista scurta privind licitarea pentru franciza South Western. Dupa depunerea ofertelor de interes, First South Western Trains Ltd si Stagecoach South West Ltd au fost selectate pentru a depune ofertele. In iunie 2017, una din cele doua companii vor oferi serviciile de transport in cadrul francizei South Western.
‘Franciza South Western este una din cele mai aglomerate rute din tara, deservind diferite regiuni din Marea Britanie. Pentru noi este vital sa avem un partener care sa ne ajute sa raspundem provocarilor privind furnizarea unor servicii de transport eficiente pentru pasageri’, a declarat Ministrul Cailor Ferate Claire Perry.
In prezent, franciza South Western este operata de South West Trains Ltd si acopera reteaua feroviara urbana, suburbana, regionala si rute de distante lungi intre Londra Waterloo, Reading, Bristol, Exeter, Weymouth, si Portsmouth. De asemenea, include si Island Line.

Ultimele Articole