spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

Dosar penal pentru un ceferist băut la serviciu. Și-a părăsit postul, spun polițiștii

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru un ceferist băut la serviciu, depistat în timpul unei acțiuni de control a oamenilor legii.

Este vorba de un sătmărean în vârstă de 52 de ani, angajat al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, care lucrează la halta din Medieșu Aurit, pe Magistrala 400. Mai mult, oamenii legii îl acuză și de faptul că și-ar fi părăsit postul, informează site-ul local de știri Presa SM.

Ceferistul a fost depistat băut duminica trecută (12 februarie 2023), în timpul unei acțiuni naționale desfășurate de polițiștii de la Transporturi pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru siguranța transporturilor aeriene, navale și feroviare. Feroviarul este angajat pe post de acar la CNCF CFR SA.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Ceferist  băut la serviciu în halta Medieșul Aurit

”La data de 12 februarie 2023, ora 13.10, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca – Biroul de Investigare a Fraudelor și Biroului Județean de Poliție Transporturi Satu Mare au depistat o persoană, de 52 de ani, domiciliată în comuna Medieșu Aurit, județul Satu Mare, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Halta Medieșu Aurit, având funcția de acar, aflat sub influența băuturilor alcoolice”, spun oamenii legii.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de părăsirea postului și prezența la serviciu sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ultimele Articole