spot_img
vineri, ianuarie 21, 2022
spot_img

Sindicaliștii au făcut o donație pentru Spitalul Caransebeș, unitate de suport pentru Covid-19

Sindicaliștii feroviari din Caraș-Severin au făcut o donație pentru Spitalul Caransebeș, care a fost desemnat unitate medicală de suport pentru pacienții infectați cu Covid-19.

donație pentru Spitalul Caransebeș

La iniţiativa preşedintelui Sindicatului Liber Feroviarul din Caransebeș, Ioan Dorca, membrii sindicatului s-au mobilizat, au adunat bani şi au donat un tunel dezinfectant Spitalului Municipal Carsnsebeș.

”Mulţumim d-lui Bebe Pasere, care ne-a ajutat cu transportul, şi d-lui director Florin Blagaila, care s-a alăturat acestui proiect proiect. În acest fel, acțiunea de ajutorare a mai inclus şi un dispenser dezinfectant pentru comanda personalului Caransebeş, un dozator de dezinfectant pentru mâini şi un uscător de mâini”, a declarat Ioan Dorca, citat de site-ul InfoCS.ro.

Spitalul de Urgență din Caransebeş a fost desemnat unitate suport pentru pacienții cu COVID-19.

Donație pentru Spitalul Caransebeș. Unitatea medicală a fost ajutată și de CJ Caraș-Severin

În urmă cu trei zile, Consiliul Judeţean Caraş-Severin a achiziţionat un aparat de diagnosticare rapidă a infecţiilor, pe care l-a predat Spitalului Municipal Caransebeş.

„Noul aparat de diagnosticare rapidă a infecţiilor, achiziţionat de către Consiliul Judeţean Caraş-Severin şi predat Spitalului Municipal Caransebeş, face posibilă obţinerea rezultatului în 40 de minute de la recoltare şi este de un real ajutor cadrelor medicale în lupta cu COVID-19. Diferenţa de până la 800.000 lei, suma alocată Spitalului Municipal Caransebeş în şedinţa din luna martie a forului judeţean, o reprezintă costul pentru noua reţea de oxigen medical, finalizată şi ea. Nu puteam să nu răspundem pozitiv solicitărilor venite din partea unităţii spitaliceşti din Caransebeş, aşa cum am făcut-o şi în cazul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa sau a acelora din Oţelu Roşu, Oraviţa sau Moldova Nouă, pentru că sprijinul nostru era necesar şi firesc”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu.

Ultimele Articole