vineri, februarie 16, 2024
spot_img

Directori noi la IRLU și SCRL, subsidiare CFR Marfă și CFR Călători

Cele două companii au directori noi, fiind vorba de posturi disponibilizate după ieșirea la pensie a lui Cristian Coconașu, cel care  a scos din insolvență subsidiara CFR Călători.

reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems

Ca urmare a ieșirii lui Coconașu la pensie, în postul de director general al SCRL Brașov a fost numit Leonard Ciupitu, fost director general al IRLU, subsidiară CFR Marfă.

Sub conducerea lui Coconașu, SCRL a ieșit din insolvență și a reușit să acceseze mai multe proiecte de modernizare a materialului rulant finanțate din fonduri europene. În locul lui Leonard Ciupitu, Consiliul de Administrație IRLU a numit-o pe poziția de director general pe Carmen Popescu, fost director de achiziții al CFR Călători. Reamintim ca ea a fost destituită ilegal din funcție de către Traian Preoteasa și a obținut în Justiție câștig de cauză împotriva măsurii abuzive de destituire. Aceasta s-ar fi opus semnării unui contract ilegal cu firma lui Călin Mitică, Remarul 16 Februarie. Carmen Popescu va beneficia de un mandat de cinci luni la cârma IRLU, potrivit actualei legislații, care va putea fi prelungit.

 

 

Ultimele Articole