spot_img
vineri, decembrie 9, 2022
spot_img

BREAKING Un nou director general la CFR SA, în locul lui Ioan Pintea

Consiliul de Administrație al gestionarului de infrastructură feroviară a numit un nou director general la CFR SA, în locul lui Ioan Pintea.

Este vorba de fostul director al Sucursalei Regionale de Cale Ferată Timișoara Ion Simu, actualmente consilier, cel care în vara anului 2018 a decis suplimentarea garniturilor spre București, pentru a aduce în Capitală participanți la mitingul organizat de PSD, după cum a scris presa la vremea respectivă.

director general la CFR SAIon Simu va prelua conducerea Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA începând de vineri, 17 decembrie 2021. Ioan Pintea se va întoarce la conducerea Regionalei Brașov a CFR SA, deoarece la negocierile din actuala coaliție de guvernare PSD-PNL-UDMR funcția de director al CFR SA la nivel central a revenit PSD. Întâmplător sau nu, Ion Simu provine din același județ ca actualul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Un nou director general la CFR SA. Ce avere are

Potrivit declarației sale de avere, Ion Simu are în proprietate un teren intravilan cu o suprafață de 2.000 mp la Oravița și un altul, tot intravilan, de 139,2 mp la Caransebeș.

De asemenea, el are o casă de 289 mp la Oravița și una de 139,2 mp în Caransebeș. La capitolul mijloace de transport, Ion Simu are un autoturism Mercedes din 2017 și un motoscuter Gilera din 2008. Declarația de avere a noului director general al CFR SA poate fi consultată AICI.

Ultimele Articole