spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

BREAKING Mihai Frăsinoi nu mai este director general al CFR Marfă. Cine îi ia locul

Mihai Frăsinoi nu mai este director general al CFR Marfă începând de marți, deoarece i s-a terminat mandatul la conducerea operatorului național și nu i s-a mai prelungit.

închiderea reprezentanței CFR Marfă la Frankfurt CFR Marfă nu are mecanici

UPDATE Noul director general interimar este Daniel Apostolache. El este absolvent al Universității Politehnice București – Facultatea de Transporturi și are un master cu specialitatea “Dinamica trenurilor de mare viteză”.

Și-a început cariera în 2004, ca inginer la CFR Marfă, Revizia de Vagoane București Progresu. Apoi, toată cariera sa a lucrat la transportatorul național de marfă, avansând în diverse funcții de conducere.

Mihai Frăsinoi fusese numit în funcția de director general la data de 26 februarie 2021, în mandatul de ministru al lui Cătălin Drulă.

Acesta a fost al doilea mandat al lui Mihai Frăsinoi la conducerea CFR Marfă. Primul a fost în perioada 1 august 2009 – 14 mai 2010.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Denisa Filipescu – posibil nou director general al CFR Marfă, interimar

director general al CFR MarfăPentru poziția de director general interimar este vehiculat numele Denisei Filipescu, care în acest moment ocupă funcția de director general adjunct Exploatare-Comercial în cadrul societății din subordinea Ministerului Transporturilor.

Dacă va fi numită în această poziție, ea va avea o misiune grea, având în vedere că abia a sosit raportul de audit realizat de KPMG și vor urma discuții cu oficialii Comisiei Europene, pe tema modului cum va fi returnat ajutorul de stat acordat în 2013, la privatizarea eșiată a societății.

Denisa Filipescu a absolvit în 1992 Facultatea de Transporturi din cadrul Institutului Politehnic București, având diplomă de inginer electromecanic. Cariera și-a început-o la SNCFR, ca inginer în stația Constanța Mărfuri, și apoi toată cariera a lucrat în sistemul feroviar de stat, potrivit CV-ului său. Noul director general interimar a ocupat mai multe posturi de conducere în cadrul SNTFM CFR Marfă. Ea a mai fost inclusiv director general al societății, pentru o scurtă perioadă, în intervalul 1 februarie – 21 februarie 2013.

Un alt nume vehiculat pentru acest post este cel al lui Daniel Apostolache, în prezent director general adjunct Material Rulant, Tehnic al societății.

Ultimele Articole