spot_img
miercuri, iulie 6, 2022
spot_img

Din nou probleme pe Magistrala 700. Întârzieri enorme la trenurile de Urziceni și de Aeroport

Au fost din nou probleme pe Magistrala 700, București-Urziceni, în dimineața zilei de joi, iar unele trenuri au înregistrat întârzieri enorme.

UPDATE CNCF CFR SA a informat că un tren privat de marfă a anunțat probleme tehnice la pantograf, în stația Mogoșoaia, în jurul orei 4.30. Operatorul privat de marfă și-a remediat deranjamentul tehnic în jurul orei 5.50. Astfel, din cauza deranjamentului înregistrat la trenul de marfă (pantografe defecte la ambele locomotive), patru trenuri de calatori, care circulau pe relația Gara de Nord – Mogoșoaia- Aeroport, au înregistrat întârzieri la sosirea în stații. De la ora 5.50 circulația spre și dinspre Aeroport se desfășoară în condiții normale.

A fost afectată atât circulația trenurilor care fac legătura între Gara de Nord și Aeroportul Internațional Henri Coandă, cât și a celor spre și dinspre Urziceni.

Bunăoară, trenul R-E 7192 operat de CFR Călători, care a plecat de la Aeroport la ora 4,32 și trebuia să ajungă în București Nord la ora 4,57 a acumulat o întârziere de 66 de minute. La rândul lui, trenul R 7030 care a plecat din Urziceni la ora 5,46 și ar fi trebuit să ajungă în Gara de Nord la ora 7,26 a acumulat o întârziere de 74 de minute. Și exemplele ar putea continua.

Și miercuri au fost probleme pe Magistrala 700, din cauza unei sinucideri

Întârzierile din această dimineață survin la nici 24 de ore după o altă perturbare a circulației trenurilor pe ruta de Aeroport.

Miercuri, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a informat că circulația trenurilor pe relația București Nord – Aeroport Henri Coandă și retur este întreruptă temporar, din cauza unui accident înregistrat în zona Punctului de Oprire (PO) Carpați, unde trenul 7932 a surprins și a accidentat o persoană, după cum a relatat Club Feroviar.

Circulația trenurilor spre și dinspre Aeroport a fost oprită în intervalul orar necesar intervențiilor desfășurate la locul accidentului de către organele abilitate – Poliție/Procuratură, reluarea traficului feroviar fiind condiționată de finalizarea tuturor procedurilor prevăzute pentru astfel de situații.

Ultimele Articole