spot_img
marți, septembrie 27, 2022
spot_img

Licitație pentru servicii de dezinfecție la metrou pentru următorii patru ani

O licitație pentru servicii de dezinfecție la metrou, pe baza unui acord cadru valabil pentru următorii patru ani, în valoare de 2,3 milioane de euro, a fost lansată joi dimineață.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de dezinfecție a spațiilor publice și tehnice din stațiile de metrou, în depouri și remize, a trenurilor electrice de metrou, precum și a spațiilor (birourilor) din centralul Metrorex S.A. – acord cadru 4 ani”.

Valoarea estimată a acordului cadru este de 11.352.000 de lei, echivalentul a aproape 2,3 milioane de euro. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent care se anticipează a se atribui pe toată perioada acordului-cadru este de 2.838.000 de lei, iar a celui mai mic, de 645.000 de lei. Frecvența de atribuire a contractelor sectoriale subsecvente este de minimum patru și maximum 16 contracte sectoriale subsecvente.

CITEȘTE și Metrorex a dispus măsuri suplimentare de dezinfecție la metrou, în contextul noului coronavirus

Condiții de participare la licitația pentru servicii de dezinfecție la metrou

La evaluarea ofertelor, prețul (componenta financiară) va conta în proporție de 85%, restul urmând să fie acordat pentru componenta tehnică.

Pentru participarea la procedura de achiziție publică se solicită experiență similară. Ofertanții vor face dovada faptului că au realizat în ultimii trei ani servicii similare celor care fac obiectul procedurii, în valoare cumulată de 2.120.000 de lei (fără TVA).

Cuantumul garanției de participare este de 28.300 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 25 octombrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 25 iulie 2022.

Ultimele Articole