spot_img
sâmbătă, martie 25, 2023
spot_img

VIDEO Cum se dezinfectează trenurile de metrou, cu metoda revoluționară ”Nebulizare 3D”

Metrorex a prezentat luni, printr-o filmare, cum se dezinfectează trenurile de metrou pentru prevenirea propagării epidemiei de coronavirus.

dezinfectează trenurile de metrou

Începând de duminică, 22 martie 2020, trenurile de metrou sunt dezinfectate, în fiecare zi, prin intermediul unei proceduri industriale, denumită ”nebulizare 3D”.

Astfel, cu ajutorul unui dispozitiv portabil brevetat și fabricat în România, vagoanele de metrou sunt dezinfectate prin vaporizarea unui biocid certificat de Ministerul Sănătății, în interiorul acestora. Nebulizarea 3D este una dintre cele mai eficiente forme de dezinfectare a aerului și a suprafețelor, deoarece dezinfectantul ajunge nu numai în fiecare colț al vagonului, ci și în traseele de ventilație a aerului. Aceasta este o măsură suplimentară de prevenție și protecție pentru ca trenurile să fie mai sigure pentru sănătatea călătorilor.

Metrorex dezinfectează trenurile de metrou, cu tehnologii inovatoare

”Siguranța călătorilor rămâne principalul nostru obiectiv, astfel că încercăm să implementăm soluții inovatoare de protecție pentru situația actuală în care ne aflăm pe plan mondial, însă, pe această cale facem un apel către publicul călător de a respecta cu strictețe măsurile de precauție și prevenție comunicate deja de autorități”, a precizat Metrorex într-un comunicat de presă dat publicității luni după amiază.

Ultimele Articole