sâmbătă, februarie 17, 2024
spot_img

Dezbatere publică la Transporturi privind inspecția tehnică în domeniul feroviar

Dezbatere publică la Transporturi privind inspecția tehnică. Ministerul Transporturilor și Infrastructurii organizează vineri,12 ianuarie, o întâlnire de dezbatere publică privind proiectul de Ordonanță a Guvernului privind inspecţia tehnică și supravegherea prin acţiuni de inspecţie tehnică în domeniul feroviar, al transportului cu metroul, metroul uşor, monorai şi al transportului urban, suburban şi regional pe şine, pe linii ferate industriale și pe căile ferate cu caracter de patrimoniu, de muzeu sau turistic.

Evenimentul are loc în data de 12 ianuarie 2024, ora 10.00, la sala de conferințe de la parter, la sediul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii din Bdul Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, București.

Citește aici un articol Club Feroviar privind opinii pro și contra acestei taxe

Dezbatere publică la Transporturi privind inspecția tehnică

Ordinea de zi a evenimentului:
• Deschiderea evenimentului (anunțarea temei și a ordinii de zi, prezentarea reprezentanților instituției, a procedurii și a regulilor de desfășurare a evenimentului)
• Prezentarea succintă a motivației și a proiectului de act normativ supus dezbaterii publice (reprezentant al inițiatorului, experți și/sau specialiști care au participat la elaborare)
• Prezentarea verbală de către cetățenii interesați a propunerilor privind modificarea proiectului de act normativ supus dezbaterii publice
• Închiderea întâlnirii
Ministerul Transporturilor are rugămintea ca cei ce doresc să participe la ședință să transmită completat formularului disponibil la adresa
https://forms.office.com/r/GWa0U8KGAt

 

Ultimele Articole