luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Deutsche Bahn va opera trenuri automate in viitor

07-deutsche bahnOperatorul feroviar german Deutsche Bahn planuieste sa opereze trenuri automate in viitor. „Cred ca pana in 2021, vom putea sa avem o sectiune a retelei noastre care sa opereze complet automat”, a declarat presedintele Deutsche Bahn, Rudiger Grube, citat de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”.
Proiectul pilot pentru trenuri automate a inceput deja pe o linie de incercari feroviare in Muntii Ore, langa granita cu Cehia.
Conform declaratiilor lui Rudiger Grube, compania a inceput deja sa pregateasca mecanicii de locomotiva cu privire la reducerea numarului necesar de mecanici in viitor. Conform directorului general al Deutsche Bahn, compania a inceput discutiile cu reprezentantii sindicalistilor. „Organizatiile angajatilor si sindicatele recunosc faptul ca digitalizarea globala schimba lucrurile”, a declarat Grube.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole