miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

Deutsche Bahn si Caile Ferate Georgiene extind rutele de transport

Eurasische Landbruecke _ Routen_160316-2Deutsche Bahn și operatorul național feroviar din Georgia vor extinde domeniul de aplicare al activităților lor de cooperare strategică. Un memorandum de înțelegere a fost semnat în timpul vizitei ministrul german de externe, Frank-Walter Steinmeier, în statul din Caucaz și vizează colaborarea în domeniul serviciilor de transport de marfă și de consultanță internațională pentru o gamă largă de proiecte legate de transport, în următorii cinci ani.
Cele doua companii intentioneaza sa colaboreze pentru a crea o nouă conexiune de cale ferată din China spre Europa, prin Asia Centrală și Georgia, deschizând astfel o nouă rută ca opțiune suplimentară pentru clienții care doresc o conexiune între Europa și Asia, pe uscat.

În altă ordine de idei, Deutsche Bahn și Căile Ferate din Georgia cooperează cu privire la planificarea dezvoltării legăturilor de transport feroviar între Europa și Iran, cu Georgia ca țară de tranzit. Extinderea conexiunii către India este o opțiune pentru viitor. În plus, experții de la filiala DB E & C vor oferi sprijin Căilor Ferate din Georgia pentru organizarea serviciilor de transport feroviar, reformarea sistemului de transport precum și modernizarea și menținerea tehnologiei feroviare, inclusiv a parcului de material rulant.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole