spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

FOTO-VIDEO STB a făcut deszăpezirea pe liniile de tramvai și pe refugii

Societatea de Transport București STB SA a făcut în noaptea de vineri spre sâmbătă deszăpezirea pe liniile de tramvai și pe refugii.

În cursul nopții trecute, STB SA a intervenit operativ cu material antiderapant pe linia de tramvai pe unde circulă autobuzele societății, utilizând utilajele proprii achiziționate la sfârșitul anului 2022, pentru a asigura mobilitatea urbană în condiții normale, prin curse regulate și rapide, se arată într-un comunicat de presă dat publicității sâmbătă dimineață.

Deszăpezirea pe liniile de tramvai și pe refugii continuă și sâmbătă

De asemenea, peste 200 de angajați ai STB SA au participat și intervin în continuare la deszăpezirea refugiilor de tramvai, prin aplicarea de soluții antiderapante.

„Continuăm curățarea traseelor și a refugiilor de tramvai și pe parcursul acestei zilei și vom interveni operativ la orice posibil incident semnalat ca urmare a ninsorii. Prioritatea noastră este să asigurăm în orice condiții meteorologice un transport public sigur și eficient pentru bucureșteni”, a declarat Adrian Criț, directorul general al STB SA.

Capitala se află sub cod galben până duminică, 29 ianuarie, ora 10,00. Potrivit ANM, vor fi „precipitații însemnate cantitativ”, „sub formă de ploaie și lapoviță”, iar în medie se vor acumula cantități de 20-25 l/mp. Totodată, vântul va avea intensificări, cu rafale de până la 45-55 km/oră.

Din noaptea de vineri spre sâmbătă vor predomina ninsorile, iar până duminică dimineață, stratul de zăpadă depus va avea grosimi variabile, în general de 8-15 cm, în timp ce vântul va slăbi treptat în intensitate. Temperatura aerului nu va avea variații semnificative și va fi de -1…1 grad, potrivit meteorologilor.

Ultimele Articole