luni, aprilie 15, 2024
spot_img

FOTO-VIDEO. Cum a decurs deszăpezirea la STB. Autobuzele au revenit pe linia de tramvai

În cursul zilei de sâmbătă și noaptea trecută a avut loc deszăpezirea la STB, a liniilor de tramvai, a refugiilor și a stațiilor mijloacelor de transport în comun.

Ca urmare a acestei operațiuni, serviciul de transport public funcționează în parametri normali și se circulă în condiții de iarnă, a anunțat duminică dimineață Socitatea de Transport București, printr-un comunicat.

Astfel, liniile electrice (tramvaie și troleibuze) funcționează normal, fără să fie înregistrate incidente din cauza condițiilor meteo. De asemenea, autobuzele si-au reluat traseul pe liniile de tramvai. Au fost create condiții pentru accesul în siguranță pe terasamentul liniilor de tramvai, iar autobuzele circulă, de la ora ieșirii pe traseu, din nou pe calea de rulare.

Pentru a asigura continuitatea serviciului, echipele de intervenție ale STB au asigurat servicii de verificare și întreținere a liniilor electrice. În cursul nopții s-a acționat cu câte un vehicul pe liniile: 16, 21, 25, 27, 32, 41, 62, 66, 76, 96 și 97.După ce s-a făcut deszăpezirea la STB, toate mijloacele de transport circulă normal

Datorită acestei intervenții, duminică dimineață, toate mijloacele de transport electric au intrat în traseu fără să întâmpine probleme. De asemenea, în timpul nopții, echipele de intervenție ale STB și ale comandamentului de iarnă din municipiul București au intervenit astfel:

– lucrări întreținere linii de tramvai (STB);

– ⁠curățare peroane (STB);

– ⁠curățare carosabil și intersecții (utilaje comandament de iarnă București).

”În prezent nu există blocaje. Se intervine operativ la fiecare situație semnalată. Echipele de intervenție ale STB sunt în teren și intervin operativ pentru deblocarea oricărei situațiii care poate apărea din cauza condițiilor meteo nefavorabile”, se mai arată în comunicatul dat publicității de STB.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole