spot_img
luni, februarie 6, 2023
spot_img

Deranjament pe Magistrala 700. Trenurile de Aeroport au avut întârzieri mari

Un deranjament pe Magistrala 700 a făcut ca vineri dimineață trenurile pe relația București Nord-Aeroport Henri Coandă să aibă întârzieri foarte mari.

Bunăoară, trenul 10715 cu plecare din București Nord la ora 8,35 a avut o întârziere de 36 de minute. Următoarea garnitură, trenul 10717, care a plecat din Gara de Nord la 9,10, a întârziat 30 de minute.

Deranjamentul s-a produs între stațiile Pajura și Mogoșoaia, unde au fost un redresor și o siguranță arse, au declarat pentru Club Feroviar surse din cadrul Regionalei București a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA. Problema s-a remediat la ora 9,45, au precizat aceleași surse.

Deranjament pe Magistrala 700. Precizările CFR SA

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA  a anunțat oficial că circulația feroviară între stațiile Pajura și Mogoșoaia s-a desfășurat, în intervalul orar 08.30 – 09.45, în condiții speciale, la cale liberă, din cauza unui deranjament la vechea instalație de dirijare a circulației.

Trenurile de călători care au plecat din Gara de Nord București începând cu ora 08.30, în direcția Urziceni (Magistrala 700), au circulat în sistem de cale liberă, până la ora 09.45, între stațiile Pajura și Mogoșoaia, din cauza unui derajament tehnic la instalația de dirijare a circulației feroviare. Personalul feroviar de specialitate a verificat și identificat cauza acestui deranjament, fiind necesară înlocuirea unui redresor.

CFR SA a menționat faptul că în intervalul orar 08.30 – 09.45, patru trenuri de călători au circulat în sistem de cale liberă și au înregistrat întârzieri, pe zona respectivă, cuprinse între 16 minute și 36 de minute.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA le cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat și le mulțumește pentru înțelegere, asigurându-i totodată că personalul de specialitate s-a deplasat pe teren pentru verificări, imediat ce a fost semnalat deranjamentul, și au intervenit pentru remedierea defecțiunii, astfel încât traficul feroviar să revină, în cel mai scurt timp, la condițiile normale.

Ultimele Articole