joi, septembrie 21, 2023
spot_imgspot_img

Deranjament pe calea ferată în vestul țării. Trei trenuri afectate de oprirea electricității

Un deranjament pe calea ferată produs luni după-amiază în vestul țării dă bătăi de cap CFR Călători, trenurile operatorului feroviar de stat înregistrând întârzieri.

UPDATE Începând cu ora 20:52 circulația trenurilor de călători se desfășoară în condiții normale pe secția Arad – Ilia. Pasagerii trenurilor IR 1765 și IR 1922 au primit apă şi produse preambalate.

Alte trenuri afectate sunt:

IR 1765 Timișoara Nord – Iași înregistrează o întârziere de 280 minute
IR 1922 Arad – Constanța înregistrează o întârziere de 140 minute
R 2046 Arad – Simeria înregistrează o întârziere de 240 minute
R 2045 Simeria – Arad înregistrează o întârziere de 150 minute
R 2048 Arad – Simeria înregistrează o întârziere de 120 minute.

”În cursul acestei după-amiezi, 03 iulie 2023, din cauza producerii unui deranjament în stațiile Radna-Vărădia (de pe secția Arad – Ilia) la rețeaua de alimentare cu energie electrică, trenurile CFR Călători care tranzitează zona înregistrează întârzieri. Până la acest moment sunt afectate:

IR 75 Budapesta Keleti – Brașov

R 2030 Arad – Simeria

IR 1765 Timisoara Nord – Iași

În funcție de evoluția situației, sunt posibile și alte decalări ale orariilor trenurilor. Echipele de intervenție ale CFR SA lucrează la remedierea deranjamentului produs. CFR Călători a pus la dispoziția CFR SA tracțiune diesel pentru remorcarea trenurilor pe distanța afectată în situația în care va fi necesar. Circulația în zona afectată se va desfășura în continuare în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA. CFR Călători este în permanent contact cu managerul infrastructurii feroviare, CFR SA pentru rezolvarea operativă a tuturor problemelor, astfel încât toate trenurile și călătorii să ajungă la destinație în siguranță. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate”, a informat CFR Călători printr-un comunicat postat pe site-ul propriu.

Nu este primul deranjament pe calea ferată de acest fel în vestul țării

Din păcate, nu este primul deranjament pe calea ferată care implică probleme cu asigurarea energiei electrice de tracțiune în vestul țării.

Ultimul deranjament major de acest fel s-a produs la jumătatea lunii august a anului trecut, în zona Deva-Ilteu, așa cum a scris atunci Club Feroviar.

Ultimele Articole