miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

Deranjament în Gara Arad. Circulația trenurilor de călători, dată peste cap

Un deranjament în Gara Arad, la instalația de dirijare a traficului feroviar, a dat joi după-amiază peste cap circulația trenurilor de călători.

UPDATE. La ora 18.15 a fost remediat deranjamentul tehnic la sistemul de dirijare a traficului feroviar din stația Arad, iar circulația trenurilor se desfășoară în condiții normale de trafic. Perturbările au durat peste trei ore.

De mai bine de o oră nu a mai ajuns niciun tren în stația CF Arad, din cauza acestui deranjament, informează publicația locală Arad Online.

”În prezent, personalul de specialitate al Regionalei Timișoara intervine pentru remedierea unui deranjament la instalația de dirijare a traficului feroviar pe raza stației Arad. În acest moment avem trei trenuri care staționează temporar atât la intrare în gara Arad, cât și în Gară. Este vorba despre trenurile IRN 74 și R 2029 staționate la intrare în gară și R 2030 în Gara Arad. Personalul de intervenție depune toate eforturile necesare pentru remedierea în scurt timp a deranjamentului, astfel încât circulația feroviară să reintre în normal”, a transmis Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

La solicitarea Club Feroviar, Oana Brânzan a precizat că deranjamentul s-a produs în jurul orei 15.00, la instalația de dirijare a traficului feroviar pe raza stației Arad. Trenurile de călători care tranzitează stația Arad circulă „la cale liberă, sub îndrumarea personalului feroviar de specialitate”, a mai spus ea.

Nici până la ora publicării acestei știri traficul feroviar nu a fost reluat în condiții normale.

Ultimele Articole