duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

Deranjament feroviar la Periș. Tren blocat până la intervenția cu drezina pantograf

Din cauza unui deranjament feroviar la Periș, la linia de contact, un tren operat de Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători este blocat de ore bune vineri seara.

Operatorul feroviar de stat a informat printr-un comunicat postat pe site-ul propriu că din cauza unor probleme apărute la firul de contact între stațiile Buftea și Periș trenul IR 1665 București Nord-Iași staționează.

”Se așteaptă intervenția administratorului infrastructurii feroviare cu drezina pantograf. Ca urmare a acestui deranjament ar putea fi afectată și circulația trenului IR 1635 Constanța-Brașov. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate. Circulația în zona afectată, se desfășoară, în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA”, se mai arată în comunicatul citat.

Deranjament feroviar la Periș. Mai multe trenuri au fost afectate

Anterior, tot CFR Călători a anunțat, printr-un alt comunicat, că circulația pe firul 1 între stațiile Buftea și Periș este întreruptă temporar din cauza defectării unui tren privat de călători. În prezent, circulația trenurilor se realizează pe firul 2, iar următoarele trenuri CFR Călători sunt afectate:

IR 1657

R 3025

RE 3003

Din această cauză ar putea fi  afectată și circulația altor trenuri operate de SNTFC CFR Călători, înregistrându-se întârzieri, a mai menționat operatorul de stat.

Ultimele Articole