luni, decembrie 4, 2023
spot_img

Deranjament feroviar la Ciurea, din cauza copacilor căzuți pe calea ferată. Tren întârziat

Din cauza unui deranjament feroviar la Ciurea, pe Magistrala 600, provocat de arbori căzuți pe calea ferată, un tren operat de SNTFC CFR Călători are întârziere sâmbătă seara.

”În cursul acestei seri, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, între stațiile Ciurea și Barnova, s-a produs un deranjament la infrastructura feroviară (căderi de copaci/ lipsă de tensiune în linia de contact), ceea ce a condus la desfășurarea circulației feroviare pe un singur fir. Se așteaptă drezina pantograf îndrumată de administratorul infrastructurii feroviare CNCF CFR SA. Din această cauză, trenul R 6316, Iași-Tecuci, înregistrează 70 de minute întârziere. De asemenea, ar putea fi afectată și circulația altor trenuri CFR Călători, înregistrându-se întârzieri. Circulația în zona afectată se desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA. (…) CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul operatorului feroviar de stat.

Deranjament feroviar la Ciurea. R 6316 are o întârziere de 73 de minute

Trenul R 6316 a plecat din stația Iași sâmbătă după-amiază la ora 17:12 și ar fi trebuit să ajungă la destinația finală, stația Tecuci, la ora 21:11.

Acest lucru nu se va întâmpla însă, deoarece, la ora publicării acestei știri, garnitura înregistra o întârziere de 73 de minute, potrivit datelor publice de pe site-ul Companiei Națioanel de Căi Ferate CFR SA.

Ultimele Articole