duminică, mai 28, 2023
spot_img

Haos în Gara Victoria, după o deraiere la Londra. Toate cele 19 linii sunt blocate, navetiștii sunt furioși

O deraiere la Londra, la primele ore ale dimineții de marți, a provocat haos în Gara Victoria, a doua cea mai aglomerată din Capitala Marii Britanii. Au fost afectați mii de navetiști și de turiști, deopotrivă.

deraiere la Londra

Un tren de lucru a ieșit de pe șine în jurul orei 3,00 dimineața și efectul a fost blocarea tuturor celor 19 linii de cale ferată care intră în Gara Victoria, care preia traficul din suburbiile sudice ale Londrei, dar și din Sussex, Kent, Surrey și Aeroportul Gatwick.

Operațiunea complexă de repunere a trenului pe șine era de așteptat că cauzeze disfuncționalități în circulația trenurilor pe toată durata zilei de marți. Serviciile Gatwick Expres au fost suspendate până la noi ordine, notează The Guardian. Cei care voiau să ajungă la aeroport au fost sfătuiți să ia trenurile Thameslink de la London Bridge.

Deraiere la Londra. Pasagerii înjură pe Twitter

”Vrem să ne cerem scuze față de pasagerii afectați de discfuncționalitățile în circulația trenurilor din sud către London Victoria în această dimineață, cauzate de deraierea unui tren de lucru. Lucrăm pentru repunerea garniturii pe șine, ceea ce se va întâmpla cât mai repede posibil”, a declarat un purtător de cuvânt al Network Rail, compania responsabilă cu gestionarea infrastructurii.

Ea a adăugat că pasagerii au fost sfătuiți să își amâne, pe cât posibil, călătoriile pentru partea a doua a zilei și să se îndrepte spre rute alternative via London Bridge sau London Blackfriars cât timp trenurile sunt întârziate, deviate sau anulate.

Pasagerii și-au exprimat furia și frustrarea pe rețelele de socializare, iar nemulțumirile au fost îndreptate mai degrabă către companiile private de transport feroviar de călători decât spre Network Rail. ”Southern Rail, m-ai uimit din nou. Toate trenurile de la Londra la Brighton. Trebuie să ajung acolo cât mai repede posibil și mi-ai stricat de tot ziua. Compania voastră e un gunoi”, a scris Miljan Glenny pe Twitter.

Ultimele Articole