spot_img
vineri, octombrie 7, 2022
spot_img

GALERIE FOTO Deraiere la Londra, a unui tren Overground. Doi răniți

Doi oameni au fost răniți marți dimineață într-o deraiere la Londra, a unui tren de pe rețeaua Overground.

Trenul format din opt vagoane a intrat în opritoarele de la capătul liniei de la stația terminus (înfundată) Enfield Town din nordul Londrei, la o oră de vârf a traficului (8,15 ora locală, 10,15 ora României) din capitala marii Britanii.

Rerprezentanții serviciilor de urgență, citați de presa din Regatul Unit, au precizat că au fost rănite două persoane, dar nu a fost nevoie ca ele să fie duse la spital. Circulația trenurilor London Overground a fost suspendată, după accident, între stațiile Enfield Town și Edmonton Green, în timp ce la fața locului au fost mobilizate ambulanțe și mașini de pompieri.

Deraiere la Londra. Pompierii au ajuns la locul accidentului feroviar

„Pompierii au fost chemați la o deraiere de tren la Enfield Town Railway Station în această dimineață. Aproximativ 50 de pasageri au fost evacuați din tren, înainte de sosirea noastră, de către angajații TfL (Transport for London – n.red.) și ai stației. Două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, pentru răni minore, din partea echipajelor London Ambulance Service (serviciul de ambulanță din Londra n.red.). Brigada a fost chemată la ora 8,27 și se află încă la fața locului. Trei autospeciale de pompieri și alte două utilitare sunt în așteptare”, a declarat un purtător de cuvânt al Brigăzii de Pompieri din Londra.

Ultimele Articole