spot_img
joi, decembrie 1, 2022
spot_img

Deraiere la locomotiva unui tren al CFR Călători. Trafic feroviar oprit pe secția 409

O deraiere la locomotiva unui tren al CFR Călători a blocat luni după-amiază traficul feroviar pe secția 409 Salva-Sighetu Marmației.

UPDATE. Începând cu ora 02:30 s-a reluat circulația trenurilor pe segmentul feroviar Bocicoi – Valea Vișelului în condiții normale, a anunțat marți dimineață CFR Călători.

CFR Călători a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că în cursul zilei de luni, 14 februarie 2022, la trenul R4116 pe relația Sighetu Marmației-Cluj Napoca a avut loc deraierea de două osii a locomotivei, între stațiile Bocicoi și Lunca. Siguranța și securitatea pasagerilor nu au fost afectate, nu sunt vagoane deraiate, iar pentru continuarea călătoriei pasagerii trenului au fost transbordați cu mijloace auto, precizează operatorul feroviar de stat.

Cauzele care au generat deraierea vor fi stabilite de comisia de cercetare deplasată la fața locului. Până la redeschiderea traficului feroviar, călătorii din trenurile care tranzitează zona afectată vor fi transbordaţi cu mijloace auto în staţii de unde îşi vor putea continua călătoria cu celelalte trenuri aflate în circulaţie.

Ultimele Articole