marți, iunie 6, 2023
spot_img

VIDEO GALERIE FOTO Deraiere la Lețcani, după ce un tren a lovit un camion

O deraiere la Lețcani, în județul Iași, a avut loc joi după amiază, după ce un tren de persoane a lovit un camion, la o trecere la nivel.

 

Pe DN 28, Lețcani – Iași, un tren operat de Regio Călători a lovit un camion şi a deraiat. La faţa locului intervin mai multe echipaje de ambulanţă, inclusiv descarcerarea.

Din primele informaţii, camionul venea dinspre Dumeşti şi a făcut dreapta peste calea ferată fără ca şoferul să observe semnalele luminoase, informează Ziarul de Iași. Trenul Dorohoi – Iaşi a lovit camionul în plin, a deraiat, dar şoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

Deraiere la Lețcani. Răniții au refuzat să fie duși la spital

Din tren au fost evacuate aproximativ 20 persoane. În total, au avut nevoie de îngrijiri medicale două persoane, mecanicul de locomotivă și șoferul camionului, dar amândoi au refuzat să fie duși la spital. „Nu am văzut trenul. Nu am vpzut semnalizarea deoarece bătea soarele în semafor. Am încetinit, apoi am trecut”, a spus soferul camionului.

Pe drumul național s-a format un ambuteiaj care se întinde pe mai mulţi kilometri, pe ambele sensuri. Traficul în zonă va fi afectat alte câteva ore, la locul accidentului fiind aşteptată o macara pe şine de la Paşcani care ridice vagoanele deraiate.

 

Ultimele Articole