spot_img
marți, decembrie 7, 2021
spot_img

Deraiere la Balota, a unui tren de marfă. Transbordare auto pentru călători

O deraiere la Balota, chiar la intrarea în stație, s-a produs în dimineața zilei de miercuri, motiv din care la trenurile de călători se face transbordare auto.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că circulația feroviară în stația CF Balota este închisă la această oră, din cauza deraierii, la intrarea în stație, a trei vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparține operatorului CERFERSPED.

Trenul de marfă are în compunere 26 de vagoane încărcate cu lemne și circula în relația Curtici – Sfântu Gheorghe. Deraierea celor trei vagoane s-a produs pe linia 4, în timpul manevrelor de cuplare a locomotivei.

Personalul de specialitate al SRCF Craiova, prezent la fața locului, va lua toate măsurile care se impun în astfel de situații, pentru intervenția cu utilaje necesare repunerii pe șină a vagoanelor și eliberarea gabaritului, în vederea reluării traficului feroviar în stația Balota.

Deraiere la Balota. Transbordare cu mijloace auto pe relația Drobeta Turnu Severin – Prunișor

Pentru menținerea continuității transportului feroviar de călători în sudul țării, SRCF Craiova va asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto pe relația Drobeta Turnu Severin – Prunișor, până la finalizarea intervențiilor din stația CF Balota.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA le cere scuze călătorilor pentru întârzierile care se vor înregistra în circulația trenurilor pe raza Regionalei CF Craiova, ca urmare a producerii acestui eveniment, cu precizarea că personalul feroviar va colabora permanent cu reprezentanții operatorului de marfă și va asigura tot sprijinul tehnic necesar pentru repunerea pe șină a vagoanelor și restabilirea circulației în condiții normale de trafic.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole