spot_img
marți, octombrie 4, 2022
spot_img

FOTO-VIDEO Deraiere la Arad. Un tramvai a dărâmat un stâlp de beton

O deraiere la Arad, a unui tramvai al Companiei de Transport Public (CTP), s-a produs luni. Vehiculul a dărâmat un stâlp de beton.

Un tramvai care circula pe calea Radnei, în municipiul Arad, a deraiat luni şi a lovit un stâlp din beton care susţinea reţeaua electrică, pe care l-a dărâmat, dar nicio persoană nu a fost rănită, informează site-ul Arad Online.

Directorul Companiei de Transport Public (CTP) Arad, Claudiu Godja, a declarat că în tramvai erau mai mulţi pasageri, dar niciunul nu a fost rănit în urma impactului. De asemenea, vatmanul este bine.

„Din fericire, avem doar pagube materiale. Tramvaiul a fost avariat şi urmează să fie tractat în depou”, a declarat Godja.

Deraiere la Arad. Circulația tramvaielor va fi întreruptă cel puțin o zi

Potrivit directorului CTP, circulaţia tramvaielor în cartierul Micălaca va fi sistată cel puţin o zi, călătorii urmând să fie transportaţi cu autobuze. Echipele tehnice ale companiei vor trebui să refacă reţeaua de alimentare cu electricitate înainte ca circulaţia tramvaielor să poată fi reluată.

Pe calea Radnei, sensul de mers spre centrul municipiului Arad, este afectat şi traficul rutier, fiind închisă o bandă de circulaţie pentru a se asigura intervenţia echipelor tehnice. Poliţiştii dirijează circulaţia în zonă.

Ultimele Articole