spot_img
sâmbătă, mai 28, 2022
spot_img

Licitație pentru modernizarea unui depou de tramvaie din Galați și a două bulevarde

O licitație pentru modernizarea unui depou de tramvaie din Galați și a două bulevarde a fost lansată în weekend-ul care tocmai s-a încheiat.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat sâmbătă dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect „Dezvoltarea urbană a municipiului prin modernizarea infrastructurii transportului public cu tramvaiul, modernizarea depoului de tramvaie nr. 1, a bulevardului Siderurgiștilor, tronson 2 și a străzii Stefan cel Mare”.

În cadrul contractului, se vor realiza servicii de proiectare – elaborare DALI, Proiect tehnic de execuție și Proiect pentru Autorizația de Construire. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Asistență Tehnică (POAT) 2014-2020, Axa prioritară 1 – Întărirea capacității beneficiarilor de a pregăti și implementa proiecte finanțate din FESI și diseminarea informațiilor privind aceste fonduri, Obiectivul Specific 1.1 Întărirea capacității beneficiarilor de proiecte finanțate din FESI de a pregăti și de a implementa proiecte mature, Acțiunea 1.1.1 – „Sprijin la nivelul Regiunii Sud-Est pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027 pe domeniile: infrastructură rutieră de interes județean, inclusiv variantele ocolitoare si/sau drumuri de legătură, infrastructură și servicii publice de turism, inclusiv obiectivele de patrimoniu cu potențial turistic, centre de agrement/baze turistice (tabere școlare)”. Termenul de realizare a contractului este de opt luni de zile.Condiții de participare la licitația pentru modernizarea unui depou de tramvaie din Galați și a două bulevarde

Valoarea totală estimată a contractului ce se intenționează a fi semnat de municipalitatea gălățeană este de 2.823.828,57 lei, echivalentul a peste 570.000 de euro.

La evaluarea ofertelor, prețul (componenta financiară) va conta în proporție de 85%, restul urmând să fie acordat pentru componente tehnice. Pentru participarea la procedura de achiziție, se solicită executarea de servicii de tipul specificat. Ofertanții vor prezenta lista principalelor servicii prestate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani de zile, cu indicarea valorilor, perioadelor de prestare a serviciilor, beneficiarilor publici sau privați.

Ofertantul va demonstra că a prestat în ultimii trei ani de zile servicii similare cu obiectul achiziției în valoare cumulată de minimum un milion de lei fără TVA, din unul sau maximum trei contracte. Termenul limită stabilit de Primăria Municipiului Galați pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 21 octombrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 21 aprilie 2022.

Ultimele Articole