spot_img
marți, martie 21, 2023
spot_img

Degajare de fum la metrou. Circulația trenurilor, oprită pe Magistrala 2

O degajare de fum la metrou a creat marți dimineață probleme serioase în circulația trenurilor pe Magistrala 2 a rețelei de transport subteran din Capitală.

UPDATE. Metrorex a revenit cu o actualizare a situației: ”Ca urmare a defecțiunii tehnice cu degajare de fum din Piața Romană, echipele Metrorex au apelat conform procedurilor la instituțiile abilitate pentru verificare și acordare de sprijin în caz de nevoie. Călătorii aflați în trenul defect au forțat deschiderea ușilor, fapt ce a condus la blocarea trenului în tunel și deconectarea de la energia electrică a acestuia. Menționăm că pasagerii aflați în trenul defect nu au fost puși în niciun moment în pericol, iar ca urmare a situației create, aceștia vor fi debarcați prin tunel. Circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfășoară cu dificultate, iar între stațiile Universitate și Piața Victoriei nu se circulă”.

”Metrorex informează că astăzi, 24.05.2022, începând cu ora 8:50, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfășoară cu dificultate din cauza unei defecțiuni tehnice identificată la un tren care a plecat din stația Piața Romană către Berceni. În urma defecțiunii, trenul va fi retras din circulație pentru analiză și remediere. Între timp se iau toate măsurile pentru ca circulația pe Magistrala 2 să se reia în condiții normale. Metrorex prezintă scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, a anunțat societatea din subordinea Ministerului Transporturilor.

Degajare de fum la metrou. Călătorii sunt evacuați

”Degajare de fum în subteran la stația de metrou Piața Romană. În acest moment se realizează evacuarea călătorilor. A fost realizată deconectarea de la alimentarea cu energie electrică. Nu sunt victime. Actioneaza opt autospeciale de stingere, SMURD, Detașamentul Special de Salvatori”, a transmis, la rândul lui, Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Ultimele Articole