spot_img
luni, martie 27, 2023
spot_img

Degajare de fum la metrou, semnalată la 112. Accesul într-o stație a fost închis

În urma unui apel telefonic la serviciul unic de urgență 112, privind o degajare de fum la metrou, Metrorex a închis la suprafață stația de metrou Constantin Brâncoveanu, de pe Magistrala 2.

UPDATE. Sitguația a revenit la normal. ”În urmă cu scurt timp am intervenit ca urmare a unei sesizări privind degajare de fum la stația de metrou Constantin Brâncoveanu. În urma verificărilor efectuate la fata locului împreună cu Metrorex s-a constatat ca situația de urgență nu se confirmă. În acest moment a fost reluata circulația în condiții normale”, a transmis ISU București-Ilfov.

Responsabilii societății de transport subteran din Capitală au transmis că miercuri dimineață se fac verificări la stația Constantin Brâncoveanu, în urma unui apel telefonic la 112, dar că trenurile de metrou circulă normal, conform graficului.

Degajare de fum la metrou. S-au făcut verificări

”Personalul Metrorex împreună cu personal al Inspectoratului pentru Situații de Urgență verifică stația Constantin Brâncoveanu, în urma unui apel telefonic de sesizare de fum. Stația Constantin Brâncoveanu a fost închisă la suprafață pentru verificări, conform procedurilor ISU”, au precizat responsabilii societății din subordinea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii. Între timp, stația Constantin Brâncoveanu a fost redeschisă.

Magistrala 2 Berceni-Pipera este cea mai circulată de pe rețeaua de metrou din București.

Ultimele Articole