spot_img
sâmbătă, octombrie 1, 2022
spot_img

Degajare de fum la locomotiva unui tren Regio pe Magistrala 400

O degajare de fum la locomotiva unui tren Regio s-a produs miercuri pe Magistrala 400, iar pompierii au ajuns la fața locului.

UPDATE Trenul Regio 4044 Baia Mare – Jibou a fost retras în stația Satulung pe Someș, iar călătorii au fost preluați de trenul Regio 4096 Baia Mare – Jibou – Cluj Napoca. Trenul Regio 4096 înregistreză o întârziere indirectă de 100 de minute.

Degajarea de fum s-a produs la locomotiva trenului Regio 4044 care circulă în relația Baia Mare- Jibou, între stațiile de cale ferată Satulung pe Someș și Mireșu Mare, a anunțat Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Trenul a plecat la ora 14,35 din stația CF Baia Mare și trebuia să ajungă la destinație la ora 15,46.

Conform procedurilor aferente unor asemenea situații a fost avizat serviciul 112, o echipă de intervenție deplasându-se la fața locului. Siguranța și securitatea pasagerilor nu au fost afectate, au precizat oficialii guvernamentali. Pentru deblocarea traficului și continuarea călătoriei pasagerilor în condiții de siguranță, trenul va circula cu o altă locomotivă care va sosi de la Jibou.

Cauzele care au generat degajarea de fum vor fi stabilite de comisia de cercetare. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere, au menționat reprezentanții operatorului feroviar de stat.

Ultimele Articole