spot_img
vineri, august 19, 2022
spot_img

Regionala Brașov a CFR SA caută o firmă pentru defrișarea vegetației de pe calea ferată

Regionala Brașov a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru defrișarea vegetației de pe calea ferată, în valoare de aproape 13.000 de eruro.

defrișarea vegetației de pe calea ferată licitații pentru defrișări

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat marți dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Defrișarea vegetației din zona de siguranță a infrastructurii căii ferate pentru asigurarea gabaritului și vizibilității instalațiilor pe liniile C.F-SRCF Brașov”.

Defrișările de vegetație din zonă de siguranță a infrastructurii căii feratevor avea loc pe raza Sucursalei Regionalei CF Brașov, secțiile L4 Sibiu și L6 Gheorgheni. Suprafața de defrișat este de 343.320 mp.

Valoarea totală estimată a contractului ce se vrea a fi încheiat este de 623.998 de lei, echivalentul a aproximativ 128.000 de euro. Durata contractului va fi de 120 zile calendaristice și se calculează de la data predării amplasamentului.

Licitație pentru defrișarea vegetației de pe calea ferată. Condiții de participare

Cuantumul garanției de participare la procedura de achiziție lansată de Regionala Brașov este de 6.239,98 lei. reparații la infrastructură pe Magistrala 900

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare la procedura de achiziție este data de 18 ianuarie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 18 aprilie a anului viitor.

În ultima perioadă, mai multe regionale de cale ferată au lansat licitații similare, pentru defrișări și erfbicidări ale vegetației din gabaritul liniei.

Ultimele Articole