sâmbătă, decembrie 2, 2023
spot_img

Defecțiuni la firul de contact și la instalația de dirijare a traficului. Întârzieri mari ale trenurilor

Din cauza unor defecțiuni la firul de contact și la instalația de dirijare a traficului feroviar, duminică seara s-au înregistrat întârzieri mari ale trenurilor.

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a anunțat printr-un comunicat postat pe site-ul propriu că, urmare avizării managerului de infrastructură – CNCF CFR SA cu privire la defectarea instalației electrice de dirijare a traficului feroviar între Zăvestreni și Vadu Lat, pe Magistrala 100, în circulația trenurilor de pe ruta București Nord-Craiova se înregistrează întârzieri ale trenurilor de aproximativ 30 – 60 de minute.

Defecțiune la firul de contact pe secția de circulație 202

De asemenea, pe secțiunea Merișor – Crivadia de pe secția de circulație 202 s-a înregistrat o defecțiune la firul de contact, fiind afectată circulația trenului IR 1836 (Cluj Napoca-București Nord), pentru care s-a avizat o întârziere de peste 120 minute. În stația Petroșani călătorii au primit apă și produse preambalate, a precizat operatorul feroviar de stat.

”Aceste întârzieri vor genera decalări ale orarelor de circulație și pentru alte trenuri de călători. Echipele de intervenție ale CFR SA lucrează la remedierea deranjamentelor. Circulația trenurilor CFR Călători de desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate şi le mulţumește pentru înţelegere”, se mai arată în comunicatul dat publicității de SNTFC CFR Călători.

Ultimele Articole