Defecțiune la metrou, pe Magistrala 3. S-a produs un scurtcircuit între Lujerului și Gorjului

8 iunie 2019

Angajaţii Metrorex se află sâmbătă după amiază pe linia Magistralei 3, între staţiile Lujerului şi Gorjului, pentru a remedia o defecțiune la metrou.

defecțiune la metrou

Este vorba de o avarie produsă la un izolator al şinei trenului. La faţa locului au fost şi echipaje ISU deoarece s-ar fi produs un scurtcircuit, însă nu există pericol pentru călători.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au precizat pentru Mediafax că mai multe echipaje s-au aflat la metrou, alături de angajaţii Metrorex, pentru a identifica o remediere produsă între staţiile Lujerului şi Gorjului. Călătorii din staţii nu sunt în pericol, mai arată ISU.

Defecțiune la metrou. Circulația se desfășoară cu dificultate

Echipele Metrorex încă se află la faţa locului pentru a remedia situaţia, deoarece s-ar fi produs un scurtcircuit al şinei de metrou, arată surse din cadrul intervenţiei.

Circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate.

Reacția Metrorex

”Informăm publicul că astăzi, 08.06.2019, in jurul orei 14:00, între stațiile de metrou Lujerului si Gorjului, doi izolatori au conturnat.Echipele ISU si echipele de intervenţie Metrorex au mers la fata locului si au lucrat la remedierea defecțiunii. Pe Magistrala 1 cu 3, trenurile de metrou nu au circulat conform graficului de circulație obișnuit. La acest moment circulația se desfășoară în condiții normale. Călătorii au fost informați prin sistemul de sonorizare din stațiile și trenurile de metrou”, a informat Metrorex.