spot_img
miercuri, noiembrie 30, 2022
spot_img

Defecțiune la linia de contact pe Magistrala 200. Se circulă cu tracțiune diesel

O defecțiune la linia de contact s-a produs în această dimineață pe Magistrala 200, între stațiile Simeria și Orăștie, în județul Hunedoara, iar trenurile circulă cu tracțiune diesel.

defecțiune la linia de contact pantograf defect

”Traficul feroviar nu este întrerupt pe intervalul respectiv, trenurile circulă cu tracțiune diesel între stațiile Simeria și Deva, din cauza unui deranjament tehnic la sistemul de alimentare cu energie electrică. Echipele de intervenție vor desfășura lucrări de remediere a deranjamentului la linia de contact după ora 12.30, când nu sunt trenuri în circulație pe zona respectivă”, a precizat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

Defecțiune la linia de contact. Circulația nu este oprită

Precizarea că secția nu este închisă circulației era necesară, deoarece, anterior, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române susținuse contrariul.

Polițiștii informaseră că, pentru efectuarea de reparații ca urmare a unor defecțiuni produse la firul de alimentare, traficul feroviar va fi întrerupt, începând cu ora 11:30, pe magistrala 200, între stațiile CF Simeria și Orăștie, județul Hunedoara. ”Pe durata închiderii circulației feroviare, trenurile de călători și marfă  care tranzitează zona respectivă vor fi oprite în stații, urmând să își reia parcursul după deschiderea circulației feroviare”, se arăta în informarea polițiștilor.

Ultimele Articole