spot_img
vineri, iulie 1, 2022
spot_img

DOCUMENT Declarația pe propria răspundere pe telefon, cu care poți merge cu trenul de noapte

Pentru a călători cu trenurile de noapte, în intervalul 23,00-05,00 în care carculația este restricționată, se poate utiliza declarația pe proprie răspundere pe telefon.

declarația pe proprie răspundere pe telefon Club Feroviar vă prezintă cum arată declarația pe propria răspundere amenzi în gări de 1 Mai

Declarația pe propria răspundere și adeverința pentru angajatori pot fi completate pe platforma electronică a Serviciului de Telecomunicații Speciale, formular.sts.ro.

Platforma, operaționalizată pe site-ul STS, permite completarea, de pe telefon sau calculator, a câmpurilor predefinite specifice declarației pe propria răspundere, respectiv adeverinței de la angajator.

Declarația pe proprie răspundere pe telefon e valabilă doar cu semnătura olografă

După completare, formularele pot fi stocate pe dispozitive electronice – telefoane mobile, tablete, laptop-uri – și prezentate pentru control autorităților abilitate, cu condiția ca pe acestea să existe semnătura olografă a persoanei care folosește declarația, respectiv a reprezentantului legal al angajatorului și data la care a fost redactat documentul, se arată într-un comunicat dat publicității de STS.

Modelele de declarații pe propria răspundere

Formularele pentru declarația pe propria răspundere și adeverința de la angajator pot fi completate și descărcate și de pe site-ul stirioficiale.ro.

România a intrat de azi, 9 noiembrie, în carantină parțială, hotărâre ce a fost luată de Guvern în încercarea de a limita răspândirea pandemiei de coronavirus și, implicit, de a diminua presiunea pe sistemul sanitar din România. Spre deosebire de starea de urgență din primăvară, restricțiile de circulație sunt aplicabile doar în cazul deplasărilor ce au loc pe timpul nopții. Toți cetățeniii au nevoie de declarație pe proprie răspundere atunci când vor circula între orele 23,00-05,00. Măsurile ar urma să fie valabile 30 de zile.

Potrivit Comitetului Național pentru Situații de Urgență, circulația pe timp de noapte, între 23,00 și 5,00 va fi interzisă, cu câteva excepții. Cei care vor circula după 23,00, inclusiv cu trenurile de noapte, vor trebui să completeze o declarație.

Aceasta tebuie să cuprindă numele și prenumele, data nașterii, adresa locuinței/gospodăriei/locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura.

Ultimele Articole