spot_img
vineri, august 19, 2022
spot_img

Deces la metrou. Salvatorii au încercat resuscitarea bărbatului zeci de minute

Un deces la metrou s-a produs luni dimineață pe Magistrala 1, la stația Republica. Salvatorii au încercat resuscitarea bărbatului zeci de minute, fără succes însă.

Un bărbat a murit, după ce a căzut pe scări și s-a lovit extrem de grav la cap. Conform site-ului Știri pe Surse, salvatorii au încercat zeci de minute să îl resusciteze, însă manevrele nu au avut succes.

Prin apel la numărul unic de urgență 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată luni dimineață cu privire la faptul că un agent de pază, care se afla la serviciu la o stație de metrou din sectorul 3, ar fi acuzat o stare de rău și ulterior a căzut. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Brigăzii Poliției Transport Public, precum și echipaj medical de prim ajutor. În pofida eforturilor medicale, a fost declarat decesul bărbatului.

Cercetările sunt efectuate de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Deces la metrou. Condoleanțe din partea Metrorex

Și conducerea Metrorex a dat publicității un comunicat în legătură cu acest eveniment nefericit: ”Astăzi, 04.04.2022, în jurul orei 07:30, unuia dintre angajații firmei de pază cu care Metrorex colaborează i s-a făcut rău în stația de metrou Republica. Din păcate, echipajul SMURD sosit la fața locului a constatat decesul acestuia. Conform procedurilor, organele de cercetare vor demara o anchetă pentru a stabili cauzele decesului. Metrorex prezintă condolențe familiei și colegilor agentului de pază”.

Ultimele Articole