miercuri, decembrie 6, 2023
spot_img

De nervi, în drum spre București, primarul Brașovului și-a lăsat mașina pe DN1 și s-a suit în tren

Călătoria cu trenul are de luni un nou fan. În pericol de a întârzia la o întâlnire la Ministerul Sănătății, din cauza aglomerației de pe DN1, primarul Brașovului și-a lăsat mașina la Predeal și s-a suit în tren.

Întâmplarea a fost povestită de primar pe pagina sa de socializare. „După întrevederea avută cu domnul Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, în prima parte a acestei luni, astăzi, împreună cu experții BERD, am avut o întâlnire la Ministerul de Finanțe, pentru a discuta opțiunile finanțării prin PPP (Parteneriat Public-Privat) a noului Spital Regional Brașov. Povestea a debutat cu peripeții – plecat din Brașov cu mai bine de 3 ore înainte de întâlnirea programată, m-am blocat însă în ambuteiajul de pe DN1, la Predeal, Waze estimând o întârziere de 80 de minute. Norocul face că mai aveam 20 de minute pentru a prinde trenul de 14:06 (un IRN CFR Călători – n.red.), am luat trenul, am avut plăcerea să călătoresc în compania Ministrului Mediului, domnul Tánczos Barna (köszönöm szépen! (mulțumesc foarte mult – n.red.)”), salvați fiind amândoi de CFR din blocajul din trafic și, în final, am reușit să ajung la fix la întâlnire”.

La finalul zilei, concluziile: „dacă mergeți la București, folosiți trenul – este sigur, prietenos cu mediul, confortabil și predictibil”, a scris Coliban (foto dreapta).

Ultimele Articole