spot_img
sâmbătă, octombrie 1, 2022
spot_img

De la Vest la VEST TRANS RAIL cucerim România

VEST TRANS RAILVEST TRANS RAIL, operator de transport feroviar cu capital privat 100% românesc, face angajări pentru posturile de SPECIALIST MATERIAL RULANT – SPECIALIZARE VAGOANE ȘI SPECIALIZARE LOCOMOTIVE și încă 6 posturi.

Suntem o companie tânără aflată la început de drum (feroviar). În prezent, ne aflăm în plină ascensiune, având un capital 100% românesc. Efectuăm transport de marfă intern și internațional. Cu o activitate intensă de manevră feroviară și servicii de logistică și fiind în același timp un foarte bun gestionar de infrastructură feroviară, dispunem de o zonă care se ocupă cu remizarea și gestionarea parcului de material rulant. Mai exact: stația CF Ploiești Crîng (punct de lucru).

Crezul companiei noastre, VEST TRANS RAIL, este acela de a ne dezvolta încontinuu. În acest sens, căutăm tineri pe care să-i introducem, formăm și calificăm în tainele meseriei de feroviar.

Mai mult, ne bucurăm de sprijinul, suportul și colaborarea UPB – locul perfect, care ne permite să venim în întâmpinarea studenților, cu programe de stagii de practică.

În egală măsură, avem o colaborare de Succes cu CENAFER privind formarea tinerilor care doresc să urmeze o meserie calificată pentru tot restul vieții.

VEST TRANS RAIL angajează SPECIALIȘTI MATERIAL RULANT

Specializare Vagoane

Responsabilități:

  • Gestionarea administrativă a operațiilor de mentenanță a parcului de vagoane.
  • Comunicarea cu personalul specializat angrenat în transportul de marfă.
  • Urmărirea activă a reviziilor planificate, planificarea reviziilor în unitățile reparatoare autorizate.
  • Supervizarea introducerii în transport a vagoanelor reparate.


Specializare Locomotive

Responsabilități:

  • Gestionarea administrativă a operațiilor de mentenanță a parcului de locomotive.
  • Comunicarea cu personalul specializat angrenat în transportul de marfă.
  • Comunicarea cu unitățile reparatoare.
  • Urmărirea activă a reviziilor planificate, planificarea reviziilor în unitățile reparatoare autorizate.
  • Supervizarea introducerii în transport a locomotivelor disponibile în urmă reviziilor efectuate.


Alte posturi pentru care VEST TRANS RAIL face angajări


TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA VEST TRANS RAIL

Suntem în căutare de oameni dornici să profeseze și oferim suportul educațional necesar pentru promovarea lor internă.

Aplicăm un sistem de management integrat al calității, mediului și al siguranței și sănătății în muncă având multiple certificări de standarde internațional și europene (ISO9001, 14001, OHSAS 18001,etc.). Ceea ce înseamnă că viitorii colegi din departamentele administrative își fac treaba „ca la carte” pentru că tu să îți poți desfășura activitatea în siguranță.

Pentru noi personalul de drum este nucleul companiei, de aceea oferim salariu motivant, condiții bune de lucru, asigurare medicală, posibilități de promovare, un mediu de lucru stabil și apropiat de salariați.

Căutăm colegi cu experiență, domiciliați oriunde pe întreg teritoriul României, dar suntem bucuroși și să inițiem viitori colegi în primii pași către o carieră în domeniul feroviar.

Ultimele Articole