spot_img
marți, octombrie 4, 2022
spot_img

DB testeaza Wi-Fi de peste 100 Mbps in reteaua S-Bahn din München

Deutsche Bahn a lansat un proiect pilot pentru un serviciu Wi-Fi pe reteaua S-Bahn din orasul München. Operatorul german spune ca acest proiect pilot este unul unic si permite pasgerilor sa se bucure de Wi-Fi gratuit in tren, cu access si transfer de date nelimitat pe toata durata calatoriei. In plus, pasagerii din tren pot naviga pe internet la viteze mari de peste 100 Mbps.

Deutsche Bahn a lansat aceste teste in ideea de a cauta metode noi de imbunatatire a experientei oferite pasagerilor. DB doreste astfel sa evalueze modul in care pasagerii apreciaza acest serviciu si modul in care reactioneaza la un astfel de serviciu Wi-Fi la bordul trenului.

„Am vrut sa testam acest proiect pilot pentru a vedea cum functioneaza Wi-Fi in procesul de operare zilnica a S-Bahn si cum pot beneficia clientii de acest serviciu”, a declarat Heiko Büttner, presedinte executiv al S-Bahn München. Utilizatorii au fost invitati sa dea un feedback cu privire la experientele avute cu noul serviciu de internet gratuit. Deutsche Bahn intentioneaza sa evalueze rezultatele la sfarsitul perioadei de proba.

Ultimele Articole