miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

DB Engineering & Consulting vă așteaptă în Standul Carierei Feroviare la POLIJobs, 15-16.11.2023

 

DB Engineering & Consulting vă așteaptă în Standul Carierei Feroviare la târgul de carieră POLIJobs, standul 64-67 | Zona 4, Holul AN din clădirea Rectorat a Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, în zilele de 15 și 16 noiembrie 2023.

Căi ferate pentru lumea de mâine!

Expertiza Deutsche Bahn este foarte solicitată în întreaga lume. În calitate de lider în domeniul ingineriei și consultanței în sectorul feroviar, DB Engineering & Consulting oferă expertiză – de la idee la exploatare. Oferim consultanță clienților noștri din Germania și din întreaga lume, dezvoltăm soluții tehnice personalizate de infrastructură, mobilitate și transport.

Compania DB oferă o gamă largă de servicii de inginerie: pe lângă linii noi și modernizate, serviciile DB includ numeroase proiecte de modernizare a infrastructurii feroviare existente.


Vă așteptăm la POLIJOBS, standul 64-67 din zona 4


TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA DB Engineering & Consulting

Din 1966, DB Engineering & Consulting a implementat mii de proiecte de diferite complexități și dimensiuni în peste 100 de țări. Cu aproximativ 5.000 de angajați din 84 de națiuni realizăm în prezent proiectele clienților noștri cu expertiză profesională și experiență interculturală.

Compania furnizează soluții tehnice, de infrastructură, mobilitate și transport complexe. Cu ajutorul conceptelor noastre durabile, datorate experienței acumulate în proiecte realizate timp de multe decenii, compania noastră asigură viitorul succes al regiunilor economice, contribuie la protecția mediului, dar și la profilul viitorului la nivel global.

Indiferent de tipul proiectului – construcție nouă, modernizare și întreținere a unor sisteme complete sau a unor componente individuale – DB oferă întotdeauna o metodă profesională și personalizată de implementare a specificațiilor incluse în planul de proiect și garantează un început calitativ al lucrărilor în programul și bugetul convenit.


”Standul Carierei Feroviare” la POLIJobs 2023

În zilele de 15-16 noiembrie, în cadrul POLIJobs 2023, Carieră Feroviară în România – CFiR  împreună cu Asociația Industriei Feroviare din România – AIF vă invită să vizitați ”Standul Carierei Feroviare” în standul 64-67 – Zona 4.

”Standul Carierei Feroviare” are rolul de a promova și de a oferi o mai mare vizibilitate domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, iar în el vor fi reprezentate mai multe companii care au nevoie de ingineri cu diverse specializări.

 

În STANDUL CARIEREI FEROVIARE te vor aștepta

Prin participarea la eveniment toți cei care sunt în căutarea unei oportunități de carieră au posibilitatea de a interacționa direct cu angajatorii.

Ultimele Articole