spot_img
luni, septembrie 26, 2022
spot_img

DB Engineering & Consulting Romania a publicat cinci posturi pe „Cariera Feroviara in Romania”

DB Engineering & Consulting Romania a anuntat prin intermediul paginii www.carieraferoviara.ro oferta de posturi disponibile. Pentru toate job-urile activitatea se va desfasura in Bucuresti, in baza unui contract local cu norma intreaga, pentru perioada nedeterminata.

DB Engineering & Consulting face parte din Grupul DB, una dintre cele mai mari companii feroviare din lume, cu o structura extinsa in Germania si proiecte in toata lumea. Compania noastra furnizeaza solutii tehnice, de infrastructura, mobilitate si transport complexe. Cu ajutorul conceptelor noastre durabile, datorate experientei acumulate in proiecte realizate timp de multe decenii, compania noastra asigura viitorul succes al regiunilor economice, contribuie la protectia mediului, dar si la profilul viitorului la nivel global.

Posturile pentru care DB Engineering & Consulting Romania face angajari sunt:

 


Compania DB ofera o gama larga de servicii de inginerie: pe langa linii noi si modernizate, serviciile DB includ numeroase proiecte de modernizare a infrastructurii feroviare existente.

Indiferent de tipul proiectului – constructie noua, modernizare si intretinere a unor sisteme complete sau a unor componente individuale – DB ofera intotdeauna o metoda profesionala si personalizata de implementare a specificatiilor incluse in planul de proiect si garanteaza un inceput calitativ al lucrarilor in programul si bugetul convenit.

Portofoliul nostru de proiecte: Linii de cale ferata si triaje de la A la Z. Construim si modernizam infrastructura feroviara, echipamente pentru servicii de transport calatori si marfa, ateliere si depouri, dar si servicii de instruire a personalului – si toate serviciile adiacente!

 


 

„Cariera Feroviara in Romania” se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung. Fiind vorba despre joburi diferite, posturile disponibile vizează atât persoanele cu studii superioare, cât și pe cele cu studii medii.

Cei interesați au posibilitatea de a aplica direct la companiile cu posturi vacante, intrând în contact cu persoana responsabilă cu angajările din cadrul departamentului de Resurse Umane al fiecărei companii, prin intermediul site-ului www.carieraferoviara.ro

Abonați-vă la Newsletter, accesând link-ul http://eepurl.com/dpBUr1 sau urmăriți-ne pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/clubferoviar/, pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri si anunțuri de angajare din sectorul feroviar din România.

Ultimele Articole