spot_img
miercuri, august 10, 2022
spot_img

DB Cargo Romania – Partener Silver al Târgului de Carieră Feroviară în România, ediția de primăvară

DB Cargo Romania și-a anunțat participarea la cea de-a IV-a ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România în calitate de Partener Silver. Evenimentul va avea loc în perioada 20-21 aprilie 2021, între orele 10 – 16, în mediul online.

DB Cargo Romania este un operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, printr-o flotă de locomotive și vagoane impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat, dispus pe întreaga rețea feroviară din România.

DB Cargo Romania este compania care te provoacă în fiecare zi să fii mai bun și mai performant. Știm că într-o poveste de succes oamenii reprezintă valoarea cea mai mare, de aceea considerăm că motivarea angajaților și investirea constantă în dezvoltarea lor reprezintă un obiectiv important în cadrul companiei – de la training-uri de dezvoltare, la cursuri de specializare.

Suntem peste 700 de colegi în Romania, iar relațiile noastre se bazează pe încredere reciprocă, o filozofie comună de conducere și pe valorile companiei: Calitate, Echipă, Respect, Comunicare.

Viitorul inseamna digitalizare, iar noi dăm trendul! Prin urmare, locomotivele din seria 060 DA ale  DB Cargo Romania au fost echipate cu un sistem de monitorizare și protecţie computerizat, care transmite în timp real toţi parametrii importanţi privind funcţionarea locomotivei şi depistează eventualele probleme care apar.

Responsabilitate socială

În anul 2016, DB Cargo Romania a inițiat un proiect cu scopul de a sprijini un spital de copii. Astfel, în fiecare an, compania noastră donează materialele necesare pentru activitățile de recuperare și jucării terapeutice, iar iarna le aducem un zâmbet prin transformarea noastră în Moș Crăciun. Angajații noștri știu că fiecare picătură de sânge poate salva o viață și donează volunar în sediile specializate.

Fiind un angajator incluziv, compania noastră este activă în proiectul Angajez 45+.

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

În calitate de angajator de top în Europa, obiectivul nostru principal este să menținem acest titlu printr-un mediu de lucru ce respectă nevoile individuale și apreciază contribuția fiecarui angajat. În calitate de angajator incluziv, obiectivul nostru este de a menține o balanță echilibrată între angajații cu experiență și cei la început de drum, care pot beneficia de sfaturile experților noștri și se pot dezvolta și forma în cadrul companiei.

Suntem o echipa dinamică şi încurajăm toţi angajaţii să întrebe dacă nu ştiu, să folosească în fiecare zi valorile pe care le avem.

Noi acordăm o prioritate înaltă lucrului în echipă, într-un spirit de cooperare, într-o comunitate multiculturală și oferim oportunități individuale angajaților noștri pentru a-și dezvolta potenţialul.

Dacă sunteți interesați  în a deveni parte a companiei noastre internaționale vă așteptăm la interviuri în cadrul Târgului de Carieră Feroviară în România.

OFERTA DB Cargo Romania – Partener Silver al Târgului de Carieră Feroviară în România

DB Cargo Romania vine la Târgul de Carieră Feroviară în România, din 20-21 aprilie 2021, cu următoarea ofertă:

  • Revizor Tehnic Vagoane în zonele: ALEȘD – Bihor, DEVA – Hunedoara, TIMIȘOARA – Timiş
  • Șef Tren în zonele: ALEȘD – Bihor, TIMIȘOARA – Timiş, ARAD – Arad
  • Mecanic Locomotivă în zonele: ALEȘD – Bihor, Piatra Neamț – Neamţ, ARAD – Arad, DEVA – Hunedoara, TIMIȘOARA – Timiş, ADJUD – Vrancea

Urmăriți-ne pe site,  newsletterul săptămânal și/sau social media: linkedintwitter și facebook pentru a afla noutăți despre Târgul de Carieră Feroviară în România: când încep înscrierile pentru interviuri și ce alți angajatori vor mai fi prezenți la târg.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau prin chat-ul de pe site www.cfir.ro. Vom răspunde în intervarul orar 09-17, de luni până vineri.

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină, organizează ediţia a IV-a a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Interacţionează LIVE cu cei mai activi şi importanţi angajatori de pe piaţă.
Programează
te la interviurile online şi fă următorul pas in cariera ta feroviară.

Partener Principal Colaboratori Parteneri Media
facultatea de transporturi UPB logo CFDP

MAI MULTE DETALII

Ultimele Articole