luni, aprilie 15, 2024
spot_img

DB Cargo Romania își mărește echipa! Angajează IDM și Revizor Tehnic Vagoane

DB Cargo Romania

DB Cargo Romania își mărește echipa și a publicat pe site-ul CFiR două anunțuri de angajare pentru posturile IDM în zona Aleșd și Revizor Tehnic Vagoane în Galați, Curtici, Craiova, Arad, Timișoara.

Devenind parte a DB Cargo Romania veți beneficia de:

 • Un loc de muncă stabil, cu perspective pe termen lung;
 • Salariu atractiv;
 • Oportunitatea de a participa în programul internațional de formare;
 • Asigurare de viață;
 • Tichete de masă;
 • Program de fidelizare

Impiegat de Mișcare (IDM)

Responsabilități

 • Organizezi, coordonezi și execuți operațiile de manevră pe linia ferată industrială, în conformitate cu reglementările feroviare și legislația în vigoare, în depline condiții de siguranță;
 • Respecți întocmai prevederile instrucțiilor feroviare de serviciu, ale ordinelor în vigoare și/sau dispozițiilor DBC RO privind executarea serviciului la manevră;
 • Verifici întreg personalul din subordine precum și personalul de drum care se prezintă la serviciu, dacă este în stare normală, odihnit, în ținută regulamentară și cu rechizitele de lucru complete și în bună stare de funcționare;
 • Respecți normele SSM, SU, mediu și măsurile de aplicare, desfășoară activitatea astfel încât să nu expună la pericol de accidentare sau îmbolnăvire profesională atât propria persoană, cât și celelalte persoane participante la procesul de muncă.

Profilul candidatului ideal

 • Cunoști ordinele, reglementările, instrucţiunile de exploatare specifice transportului feroviar, dispoziţii şi normative CFR, regulamente și directive europene.
 • Ai experiență în activitatea de transport și / sau manevră (siguranţa circulaţiei feroviare)
 • Deții toate documéntele necesare exercitării funcției.

Revizor Tehnic Vagoane

Profilul candidatului ideal

 • Ești autorizat în funcția de RTV și ai toate documentele necesare;
 • Ai experiență în domeniu;
 • Cunoști ordinele, reglementerile, instrucțiunile de exploatare specifice transportului feroviar;

Responsabilități

 • Revizia tehnică a vagoanelor și menținerea în stare de exploatare a parametrilor tehnici ale acestora.

Alte posturi disponibile la DB Cargo Romania


Europa de Sud-Est este una dintre piețele europene în creștere. În baza acestei dezvoltări, multe companii internaționale cum sunt cele din industria auto, și-au stabilit unități de producție în această zonă. DB Cargo – numărul unu european în transportul de marfă și cel mai mare operator ca volume transportate în Europa – a răspuns prin înființarea propriului operator de transport feroviar în România, ca parte a rețelei europene DB Cargo.

La nivel european, Deutsche Bahn Cargo Romania utilizează toate resursele rețelei europene DB Cargo, cu ajutorul cărora vine în întâmpinarea tuturor nevoilor clienților.

Acasă în București

Aici sunt planificate și administrate toate transporturile și serviciile de livrări locale, într-un centru de control dedicat, de către personal calificat.

Deutsche Bahn Cargo Romania deține certificatele de siguranță necesare pentru a opera pe întreaga rețea feroviară românească.

De la un punct la o rețea

Ca urmare a semnării unui contract de servicii de transport în Europa între DB Cargo AG, Mainz (mai târziu Railion Deutschland și apoi DB Schenker AG) și Continental AG, Hanover în data de 20 mai 2000, DB Cargo AG a hotărât înființarea societății Logistic Center România S.R.L. (mai apoi Logistic Services Danubius S.R.L.) la Timișoara, asigurând pentru Continental Automotive Products S.R.L. Timișoara – producător de anvelope – activitățile de expediție și transport pe calea ferată.

În 2016, DB Schenker Rail România a devenit DB Cargo Romania, iar în noiembrie 2018, sediul social al companiei a fost mutat din Timișoara în București, biroul din Timișoara rămânând punct de lucru.

DB Cargo Romania este astăzi un operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, printr-o flotă de locomotive și vagoane impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat, dispus pe întreaga rețea feroviară din România.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole