spot_img
miercuri, decembrie 1, 2021
spot_img

DB Cargo România face angajări pentru Electrician Reparații Locomotive, Șofer de Autoturisme și Camionete și alte șase funcții

DB Cargo România, subsidiara română a celui mai mare transportator feroviar din Europa – DB Cargo, a publicat pe platforma CFiR anunțuri de angajare pentru posturile Electrician Reparații Locomotive și Șofer de Autoturisme și Camionete.

Oferta lor de angajare mai cuprinde anunțuri pentru încă șase funcții:

 • Șef Secție Transporturi;
 • Șef Tren;
 • Revizor Tehnic Vagoane;
 • Impiegat de Mișcare;
 • Mecanic Locomotivă;
 • Inginer Reparații Vagoane.

Electrician Reparații Locomotive în Ploiești, Deva, Aleșd, Timișoara

Ce ne dorim de la tine:

 • să deții o diplomă de electrician/lăcătuș;
 • să poți înțelege/interpreta schemele electrice, să cunoști principiile de funcționare și rolul echipamentelor de pe locomotive;
 • să cunoști ordinele, reglementările, instrucțiunile specifice domeniului feroviar;
 • să ai disponibilitate pentru deplasări în țară și program prelungit;
 • să ai o experiență de minimum 3 ani în lucru cu locomotive electrice și diesel-electrice;
 • să deții permis categoria B.

 

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină, organizează Târgul de Carieră Feroviară în România ediţia a IV-a, în zilele de 24 și 25 martie 2021, realizând astfel legătura directă între angajatori și persoanele interesate de a-și începe sau consolida o carieră în acest domeniu.

ALSTOM ROMANIA – PARTENER PRINCIPAL

De peste 25 de ani, compania Alstom este deschizătoare de drumuri, având un rol important în tranziția României către un transport feroviar modern și sustenabil. De la soluții de control digital al traficului feroviar, infrastructură și electrificare, la mentenanța pe termen lung a flotei de trenuri a metroului București, Alstom aduce în mod activ o schimbare pozitivă în transportul feroviar din România.

MAI MULTE DETALII

 

Șofer de Autoturisme și Camionete în Deva

Ce ne dorim de la tine:

 • să ai disponibilitate pentru deplasări;
 • să deții permis categoria B+C;
 • studii medii;
 • să cunoști și respecți prevederile legale cu privire la circulația pe drumurile publice, în trafic intern și internațional de mărfuri;
 • să ai o experiență de minimum 2 ani într-un post similar.

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

DB Cargo Romania este compania care te provoacă în fiecare zi să fii mai bun și mai performant. Știm că într-o poveste de succes oamenii reprezintă valoarea cea mai mare, de aceea considerăm că motivarea angajaților și investirea constantă în dezvoltarea lor reprezintă un obiectiv important în cadrul companiei – de la training-uri de dezvoltare, la cursuri de specializare. Suntem peste 700 de colegi în Romania, iar relațiile noastre se bazează pe încredere reciprocă, o filozofie comună de conducere și pe valorile companiei: Calitate, Echipă, Respect, Comunicare.

Obiectivele noastre

În calitate de angajator de top în Europa, obiectivul nostru principal este să menținem acest titlu printr-un mediu de lucru ce respectă nevoile individuale și apreciază contribuția fiecarui angajat. În calitate de angajator incluziv, obiectivul nostru este de a menține o balanță echilibrată între angajații cu experiență și cei la început de drum, care pot beneficia de sfaturile experților noștri și se pot dezvolta și forma în cadrul companiei.


Europa de Sud-Est este una dintre piețele europene în creștere. În baza acestei dezvoltări, multe companii internaționale cum sunt cele din industria auto, și-au stabilit unități de producție în această zonă. DB Cargo – numărul unu european în transportul de marfă și cel mai mare operator ca volume transportate în Europa – a răspuns prin înființarea propriului operator de transport feroviar în România, ca parte a rețelei europene DB Cargo.

La nivel european, Deutsche Bahn Cargo România utilizează toate resursele rețelei europene DB Cargo, cu ajutorul cărora vine în întâmpinarea tuturor nevoilor clienților.

Aici sunt planificate și administrate toate transporturile și serviciile de livrări locale, într-un centru de control dedicat, de către personal calificat.

Deutsche Bahn Cargo România deține certificatele de siguranță necesare pentru a opera pe întreaga rețea feroviară românească.

DB Cargo România este astăzi un operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, printr-o flotă de locomotive și vagoane impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat, dispus pe întreaga rețea feroviară din România.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole