spot_img
luni, august 15, 2022
spot_img

DB Cargo Romania angajează RTV, Șef Tren și Mecanic Locomotivă la Târgul de Carieră Feroviară în România

Partener Silver la ediția de primăvară a Târgului de Carieră Feroviară în România, eveniment ce va avea loc în perioada 20-21 aprilie 2021, între orele 09 – 16, în mediul online, DB Cargo Romania angajează RTV, Șef Tren și Mecanic Locomotivă.

Posturile sunt diponibile în zonele/localitățile: Adjud, Aleşd, Arad, Deva, Piatra Neamţ, Timişoara, iar una dintre condițiile principale de a vă angaja este de a deţine toate documentele necesare: autorizaţii, certificate, avize.

Fiind angajat la DB Cargo Romania ai posibilitatea de a face pasul către o carieră în Germania – e necesar să ai cunoştinţe lingvistice de limba germană sau să fii dispus să participi la un curs de limbă germană în România.

PROGRAMEAZĂ-TE LA UN INTERVIU


DB Cargo Romania este compania care te provoacă în fiecare zi să fii mai bun și mai performant. Știm că într-o poveste de succes oamenii reprezintă valoarea cea mai mare, de aceea considerăm că motivarea angajaților și investirea constantă în dezvoltarea lor reprezintă un obiectiv important în cadrul companiei – de la training-uri de dezvoltare, la cursuri de specializare.

Suntem peste 700 de colegi în Romania, iar relațiile noastre se bazează pe încredere reciprocă, o filozofie comună de conducere și pe valorile companiei: Calitate, Echipă, Respect, Comunicare.

Viitorul inseamna digitalizare iar noi dăm trendul! Prin urmare, locomotivele din seria 060 DA ale  DB Cargo Romania au fost echipate cu un sistem de monitorizare și protecţie computerizat, care transmite în timp real toţi parametrii importanţi privind funcţionarea locomotivei şi depistează eventualele probleme care apar.


DB Cargo Romania angajează RTV, Șef Tren și Mecanic Locomotivă
TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Daca sunteti interesati  in a deveni parte a companiei noastre internationale va asteptam la interviuri în cadrul Târgului de Carieră Feroviară în România.

În calitate de angajator de top în Europa, obiectivul nostru principal este să menținem acest titlu printr-un mediu de lucru ce respectă nevoile individuale și apreciază contribuția fiecarui angajat. În calitate de angajator incluziv, obiectivul nostru este de a menține o balanță echilibrată între angajații cu experiență și cei la început de drum, care pot beneficia de sfaturile experților noștri și se pot dezvolta și forma în cadrul companiei. Suntem o echipa dinamică şi încurajăm toţi angajaţii să întrebe dacă nu ştiu, să folosească în fiecare zi valorile pe care le avem. Noi acordam o prioritate inalta lucrului in echipa, intr-un spirit de cooperare, intr-o comunitate multiculturala si oferim oportunitati individuale angajatilor nostri pentru a-si dezvolta potenţialul.

FACEM ANGAJĂRI PENTRU URMĂTOARELE POSTURI

PROGRAMEAZĂ-TE LA UN INTERVIU


CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, organizează în perioada 20-21 aprilie 2021, în mediul online prin platforma Zoom, ediția de primăvară a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Aflat la cea de-a IV-a ediție, Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

Cei interesaţi sa participe la târg trebuie să aibă cont şi să îşi completeze CV-ul pe platforma CFiR  și să urmărească ofertele angajatorilor pe site-ul târgului. După ce se vor se înscrie la interviuri şi vor obţine confirmarea din partea angajatorului, vor trebui să se asigure că au acces la aplicația Zoom, cu cameră și microfon, prin care vor susține interviul.

Mai multe detalii despre procedura de înscriere

Angajatori
Colaboratori Parteneri Media
facultatea de transporturi UPB logo CFDP

Ultimele Articole