miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

Datamatics si Mikroelektronika castiga contract cu metroul din Lucknow

03-datamatics-lucknowUn consortiu format din Datamatics Global Services Limited (DGSL) si Mikroelektronika a castigat contractul pentru livrarea unui sistem automat de colectare a taxelor (AFC) pentru Coridorul Nord-Sud (faza 1A) a Proiectului Metroului din Lucknow. Valoarea contractului este de 8,4 milioane de euro.
„Semnarea contractului de furnizare a Sistemului Automat de Colectare a Taxelor pentru Metroul din Lucknow ne-a adus mult mai aproape de implementarea contractelor. Metroul din Lucknow este decis sa furnizeze servicii de transport modern locuitorilor din Lucknow. Facem eforturi sa finalizam proiectul pana in decembrie 2016”, a declarat Shri Kumar Keshav, directorul executiv al LMRC.
Ca parte a contractului, Datamatics si Mikroelektronika vor fi responsabili cu proiectarea, producerea, furnizarea, instalarea, testarea si punerea in functiune a Sistemului Automat de Colectare a Taxelor care acopera 22 de statii de metrou in prima faza a proiectului.
Datamatics si Mikroelektronika vor implementa o solutie de ticketing de ultima generatie care are la baza un card inteligent de plata fara contact. In plus, Datamatics si Mikroelektronika vor oferi si servicii de instruire pentru operatiuni si intretinere pentru personalul implicat.

Ultimele Articole